PDO νήματα συνδυαστικά με PRP (αυτόλογη μεσοθεραπεία)

Τα νήματα PDO (polydioxanone) χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια από διάφορες χειρουργικές ειδικότητες ως ράμματα με απόλυτη ασφάλεια.

Το τελευταίο διάστημα τα χρησιμοποιούμε και στον τομέα της αισθητικής – αντιγήρανσης με σκοπό να διορθώσουμε την χαλάρωση του δέρματος, τις βαθιές αλλά και τις πιο επιφανειακές ρυτίδες.

Τα νήματα τοποθετούνται με ειδικές πολύ λεπτές βελόνες οδηγούς στο χόριο (τη στοιβάδα του δέρματός μας που είναι κάτω από την επιδερμίδα).
Μετά την τοποθέτηση των νημάτων οι βελόνες οδηγοί αφαιρούνται και τα νήματα παραμένουν στις θέσεις που τα τοποθετήσαμε για περίπου 8 μήνες. Στην συνέχεια διασπώνται, η δράση τους όμως κρατά για 12 έως 18 μήνες. Αυτό συμβαίνει γιατί η παρουσία των νημάτων διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάνοντας το δέρμα μας πιο σφιχτό, με υγιέστερη και νεανικότερη όψη. Η θεραπεία γίνεται με την χρήση αναισθητικής κρέμας και είναι απόλυτα ασφαλής.

Τα νήματα έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπλασης, ανανέωσης του δέρματός μας οι οποίες μεγιστοποιούνται ακόμη περισσότερο εάν συνδυαστούν με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες όπως το PRP (Platelet Rich Plasma). 
Το PRP εγχύεται στο δέρμα καθώς αφαιρούμε την βελόνα οδηγό και έτσι περιβάλλει και ενισχύει ακόμη περισσότερο τις ικανότητες σύσφιξης και ανάπλασης των νημάτων.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

address-icon Ρ. Φεραίου 48, Πάτρα 26221

ΔΕΥ.:   10:00 – 20:00
ΤΡΙ.:    10:00 – 20:00
ΤΕΤ. :  10:00 – 20:00
ΠΕΜ.: 10:00 – 20:00
ΠΑΡ.:  10:00 – 20:00

Σύμφωνα με τα μέτρα δημόσιας υγείας:
Στον χώρο του ιατρείου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Είναι υποχρεωτική η καλή υγιεινή των χεριών, προσεκτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό ή χρήση αντισηπτικού.

Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!