Ρυτίδες

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες έκφρασης

Είναι γεγονός πως σήμερα έχουμε πολλούς τρόπους για να διορθώσουμε τις ρυτίδες μας. Η πιο δημοφιλής ενέσιμη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης είναι το Botox. Το χρησιμοποιούμε κυρίως για τις ρυτίδες στο μεσόφρυο, στο μέτωπο και στα μάτια.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μπορεί επίσης να βελτιώσει τόσο τις λεπτές επιφανειακές ρυτίδες στις παρειές, στην περιοφθαλμική, περιστοματική περιοχή και στον λαιμό, όσο και να αποκαταστήσει τον όγκο που έχει χαθεί σε διάφορα σημεία του προσώπου μας.

Η μεσοθεραπεία είναι επίσης μία θεραπεία διόρθωσης των ρυτίδων. Χρησιμοποιούμε ένα κοκτέιλ από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και τα εγχύουμε στο δέρμα είτε με ενέσιμο τρόπο είτε με την βοήθεια του dermapen.

Εκτός των ενέσιμων Botox, υαλουρονικού οξέος, μεσοθεραπείας, μία ακόμη αποτελεσματική θεραπεία στην διόρθωση των ρυτίδων είναι το fractional laser.

Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε το σύστημα edge one fractional CO2 laser.

Όλες οι θεραπείες που αναφέραμε προηγούμενα, συνδυάζονται άριστα μεταξύ τους και βοηθούν το δέρμα μας να έχει μια πιο λαμπερή, με λιγότερες ρυτίδες όψη.

Όχι μόνο οι θεραπείες στο ιατρείο αλλά και στο σπίτι η καθημερινή φροντίδα του δέρματός μας, με τον κατάλληλο καθαρισμό, τις σωστές κρέμες ενυδάτωσης-αντιγήρανσης και την συστηματική χρήση αντιηλιακού μας δίνουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

address-icon Ρ. Φεραίου 48, Πάτρα 26221

ΔΕΥ.:   10:00 – 20:00
ΤΡΙ.:    10:00 – 20:00
ΤΕΤ. :  10:00 – 20:00
ΠΕΜ.: 10:00 – 20:00
ΠΑΡ.:  10:00 – 20:00

Σύμφωνα με τα μέτρα δημόσιας υγείας:
Στον χώρο του ιατρείου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Είναι υποχρεωτική η καλή υγιεινή των χεριών, προσεκτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό ή χρήση αντισηπτικού.

Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!