Κυτταρίτιδα

Όψη «φλοιού πορτοκαλιού»

Πρόκειται για εναπόθεση λίπους κάτω από το δέρμα, το οποίο έχει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» μιας και το λίπος εγκλωβίζεται ανάμεσα στα διαφραγμάτια του συνδετικού ιστού.

Είναι πιο συχνή στις γυναίκες και γενικότερα ευνοείται από την κακή διατροφή, τον χαμηλό μεταβολισμό, την έλλειψη άσκησης, την ανεπαρκή πρόσληψη υγρών και από κάποιες ορμονικές διαταραχές. Μπορεί να βελτιωθεί με την βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων cocoon duotechnology RF / cavitation. Αυτό που επιτυγχάνουμε είναι τόσο η ρευστοποίηση του λίπους όσο και η σύσφιξη του δέρματος μέσω της διέγερσης του κολλαγόνου.

Τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα όταν η θεραπεία cocoon duotechnology RF / Cavitation συνδυάζεται με σωστή διατροφή, ενυδάτωση και σωματική άσκηση.

Επίσης στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας βοηθά και η ενέσιμη μεσοθεραπεία, με κατάλληλα κοκτέιλ με λιπολυτικές και συσφικτικές ιδιότητες.

Τα τοπικά προϊόντα, κρέμες κατά της κυτταρίτιδας (δερμοκαλλυντικά skinceuticals) μπορούν να φανούν χρήσιμα όταν συνδυάζονται με τις προαναφερθείσες θεραπείες.

 

Θεραπεία των εντυπωμάτων της κυτταρίτιδας με το celluerase


Η κυτταρίτιδα αποτελεί νόσημα του επιφανειακού υποδόριου λιπώδους ιστού. Συχνά στα πλαίσια της κυτταρίτιδας εμφανίζονται κάποια εντυπώματα. Η συχνότερη θέση των εντυπωμάτων είναι οι γλουτοί, η οπίσθια και εξωτερική επιφάνεια των μηρών.

Όπως έχει φανεί και μέσα από μαγνητικές τομογραφίες γυναικών με εντυπώματα στα πλαίσια κυτταρίτιδας, τα εντυπώματα αυτά σχετίζονται με σημαντική αύξηση του πάχους των διαφραγμάτων του συνδετικού ιστού. Το εργαλείο celluerase αυτό που κάνει είναι να κόβει τα υπερτροφικά αυτά διαφραγμάτια δίνοντας έτσι άμεση λύση στα εντυπώματα της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία.

Η θεραπεία με celluerase δίνει άμεσα αποτελέσματα, απελευθερώνει στα σημεία στα οποία εφαρμόζεται το δέρμα από την τάση, διασπά το τράβηγμα του δέρματος από τα υποκείμενα υπερτροφικά διαφραγμάτια, δημιουργεί ένα μικρό αιμάτωμα στην περιοχή το οποίο με την σειρά του βοηθά στην δημιουργία νέου συνδετικού ιστού.

Η θεραπεία αυτή υποστηρίζεται βιβλιογραφικά από διεθνείς δημοσιεύσεις, όπως αυτή στο plastic and reconstructive surgery global open, 2018 May, treatment of dimpling from cellulite, Roberto Amore, MD.

Καινούργια ενζυματική θεραπεία


Καινούργια ενζυματική θεραπεία ( κολλαγενάση, λιπάση , λυάση ) στην αντιμετώπιση της λιπώδους και της ινώδους (εντυπωμάτων) κυτταρίτιδας (pbserum.com). Ο αριθμός των συνεδρίων ποικίλει από 1 έως 3 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 15 ημερών. 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

address-icon Ρ. Φεραίου 48, Πάτρα 26221

ΔΕΥ.:   10:00 – 20:00
ΤΡΙ.:    10:00 – 20:00
ΤΕΤ. :  10:00 – 20:00
ΠΕΜ.: 10:00 – 20:00
ΠΑΡ.:  10:00 – 20:00

Σύμφωνα με τα μέτρα δημόσιας υγείας:
Στον χώρο του ιατρείου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Είναι υποχρεωτική η καλή υγιεινή των χεριών, προσεκτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό ή χρήση αντισηπτικού.

Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!