Θεραπεία των εντυπωμάτων της κυτταρίτιδας με το celluerase.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί νόσημα του επιφανειακού υποδόριου λιπώδους ιστού. Συχνά στα πλαίσια της κυτταρίτιδας εμφανίζονται κάποια εντυπώματα. Η συχνότερη θέση των εντυπωμάτων είναι οι γλουτοί, η οπίσθια και εξωτερική επιφάνεια των μηρών.

Όπως έχει φανεί και μέσα από μαγνητικές τομογραφίες γυναικών με εντυπώματα στα πλαίσια κυτταρίτιδας, τα εντυπώματα αυτά σχετίζονται με σημαντική αύξηση του πάχους των διαφραγμάτων του συνδετικού ιστού. Το εργαλείο celluerase αυτό που κάνει είναι να κόβει τα υπερτροφικά αυτά διαφραγμάτια δίνοντας έτσι άμεση λύση στα εντυπώματα της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία.

Η θεραπεία με celluerase δίνει άμεσα αποτελέσματα, απελευθερώνει στα σημεία στα οποία εφαρμόζεται το δέρμα από την τάση, διασπά το τράβηγμα του δέρματος από τα υποκείμενα υπερτροφικά διαφραγμάτια, δημιουργεί ένα μικρό αιμάτωμα στην περιοχή το οποίο με την σειρά του βοηθά στην δημιουργία νέου συνδετικού ιστού.

Η θεραπεία αυτή υποστηρίζεται βιβλιογραφικά από διεθνείς δημοσιεύσεις, όπως αυτή στο plastic and reconstructive surgery global open, 2018 May, treatment of dimpling from cellulite, Roberto Amore, MD.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

address-icon Ρ. Φεραίου 48, Πάτρα 26221

ΔΕΥ.:   10:00 – 20:00
ΤΡΙ.:    10:00 – 20:00
ΤΕΤ. :  10:00 – 20:00
ΠΕΜ.: 10:00 – 20:00
ΠΑΡ.:  10:00 – 20:00

Σύμφωνα με τα μέτρα δημόσιας υγείας:
Στον χώρο του ιατρείου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Είναι υποχρεωτική η καλή υγιεινή των χεριών, προσεκτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό ή χρήση αντισηπτικού.

Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!